Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repetitiva känslostormar

Det var inte såhär det skulle bli

Det var inte såhär det skulle bli

Det var inte såhär det skulle bli



































Men så blev det




Fri vers av Tea Alex
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-12 20:10



Bookmark and Share


  ULJO
Det blir aldrig som man vill
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex