Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I natten inträder ett slags lugn som inte alls existerar på dagen i den ena världen. Å andra sidan inträder det på ljusa dagen en befrielse från den möjliga skräck som hos en del människor infinner sig under just de mörka timmarna. Märkligt är det.


Fylls du också där du sitter ensam mitt i natten...





...av den där lustiga känslan av att du på en och samma gång är ensam i hela världen, samtidigt besläktad själsligen med alla andra nattugglor som lyssnar på någon sorts musik, kanske en radiokanal med där det blandas en röst med en massa go musik.
Gör du?
Då är vi två.
Det är en sådan underbar känsla samtidigt som den vittnar om en viss ambivalens.
Fastnat då du har på gränsen mellan tvenne världar.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-14 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som om Yoda sagt det.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP