Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obalans

har allt utom det
väsentliga i livet

saknar en motvikt




Bunden vers (Haiku) av Ann VIP
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-02-03 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann
Ann VIP