Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVKÄNNEDOM

När mörkret sänkt sig
likt ett täcke när man byggt en koja

När solen tittar fram
lika självklart som kaffekoppen på frukostbordet

När man vaknat och bara ser möjligheter

Vart man än går så liksom dansar man fram

Ja, då vet man att man har kvar barnet inom sig




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 674 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-06-17 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Befriande
2014-11-30

    Just Human
Inspirerande :)
2014-09-23

  Marianne Räf
Jag läser även 'självtilllit' i raderna.
Bra å känna sig själv väl. =)
2013-07-20

  Elwania
fin och bejakande till livet
2013-02-28

  Elwania
fin och bejakande till livet
2013-02-28

  M.A.J.R
Klart får du till det bra i texten!
2012-06-17

  Cammie
Bilderna blir tydliga i dina texter. Du använder ett ganska enkelt språk, det är lätt att förstå och verklighetsnära. Jag känner igen mig och det känns som att vi delar minnen. Fortsätt skriv!
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten