Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anakreonism 189

 

 


Inse dina begränsningar

men låt dem inte hindra dig!

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-18 14:35

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Bra rutet!
2012-06-18

  Annie b'larsson VIP
Den här var bra.
2012-06-18

  lodjuret/seglare VIP
Precis på pricken är den paradoxen och jag bara älskar paradoxer.
2012-06-18

  Honest Ape
Simpel, enkel och elegant!
2012-06-18

  Fredrik P. VIP
Jamen, gränser är till
för att överskridas!
2012-06-18

  Carl O Andersson
Man måste väl lära sig följa Giacomo Leopardi:
Säkraste sättet att dölja sina begränsningar är att inte överskrida dem.
Men det är lättare sagt än gjort.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP