Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORSLAGNA TID

den vackraste tiden på året

de kortaste nätternas tid

snart midsommsrblomster i håret

på liten nymfett och sylfid

när stillar jag mig för att njuta

av året när det är som bäst?

likväl styr min bräckliga skuta

mot slutgiltig seger och fest

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/6 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 08:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet tänkvärda
rader
2012-06-20

  Lodjur i klänning
Fint! Längtar hem till Svergie lite nu:)
2012-06-19

    Sven-Erik Sköld
Helt utmärkt! S-E
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP