För vi ÄR ju så förståndiga och sådana DUKTIGA pappas gossar och flickor!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vi ÄR ju så förståndiga och sådana DUKTIGA pappas gossar och flickor!




HUVUDSAKEN

huvudsaken att man inte trivs

slappnar man av är man ett hot

lyckan blir en katt som bits och rivs

min har man valt att kämpa mot

mår jag bra så plågas man av det

då måste vapnen dammas av

huvudsaken att man inte trivs

man ska förtrampas som en slav

 

 

 

en dag klämtar hämndens klocka hårt

en gång är domedagen här

det som förr var lätt blir genast svårt

situationen blir prekär

rollerna blir ombytta en dag

rättvisa skipas momentant

oavsett vad ni som tror ni vet

ser som för hårt och inhumant

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19/6 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 13:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärda rader
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP