Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Det gjorde så ont
Jag bad dig att sluta
Varför slutade du inte?

Jag litade på dig
Men jag var livrädd för dig

Smärtan
Paniken

Jag grät och bad dig att sluta
Men du slutade inte

Varför?

Du var mitt allt

Jag fick inte umgås med mina vänner
Mina föräldrar
Min släkt

Du fick mig att bara vara med dig och lita på dig

Du förolämpade mig
Misshandlade mig
Utsatte mig för övergrepp

Men ändå var du mitt allt

Jag litade på dig
Men jag var livrädd för dig

Jag var ledsen och rädd
Skakade och grät

Men jag visste inte varför

Mina tårar rann ner för mina kinder och jag la mig i din famn

Du fick mig att tro att sakerna som hänt
Verkligen inte hade hänt

Du skyllde på min epilepsi
Att jag förvrängt allt efter anfallen
Att jag var förvirrad
Att min medicin gjorde så jag trodde på saker som aldrig hänt

Men blåmärkena då?

Du fick mig att be om ursäkt efter övergreppen och misshandeln

Varför?

Vad gjorde jag för fel?

Vad gjorde jag för att du skulle skada mig så?

Det gjorde så ont





Fri vers av Nikki Norberg
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-19 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikki Norberg
Nikki Norberg