Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Midsommar för med sig många minnen, både på gott och ont...


Midsommarängel

Jag behöver en midsommarängel


En midsommarängel
En skyddsängel
Jag hade behövt idag
Här och nu


Idag på midsommarafton
Förväntas alla vara glada
Men jag då?
Jag klarar inte av att vara glad idag
Trots att det är midsommarafton


Helst hade jag velat ligga under mitt täcke
Slippa tänka
Och sova bort min dag idag
Trots att det är midsommarafton


Så snälla lilla midsommarängel
Ge mig skydd
Ge mig styrka
Här och nu


Idag på midsommarafton
Skydda mig med dina vingar
Du, midsommarängel!
Du skyddsängel!

/ Skriven av Gunilla Karlsson

2006-06-23




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 618 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-21 10:36



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berör
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson