Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ont ondare ondast.

det gör ont för jag kan inte le
det gör ondare för jag kan inte gråta
det gör ondast för jag kan inte leva - inte dö.




Övriga genrer av KOZMICBLUES
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-02-04 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KOZMICBLUES