http://www.youtube.com/watch?v=mkhcqcQt2Qk&feature=g-vrec

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=mkhcqcQt2Qk&feature=g-vrec




HANDSOME DICK APPLESEED I BETONGÄPPLET

varje fåra i ditt plyte

är en gata i din stad

och din flickvän är den vispgrädde

som toppar din choklad

staden som du lever i är

mycket större än den här

som ett äpple är så mycket

större än ett litet bär

 

 

kan du staden som din ficka?

har du varit överallt?

törs jag snacka med din flicka

eller ska jag ta det kallt?

vilken rockklubb är den bästa

och var spelar NI i kväll??

brukar du och bandet festa

med chris stein och richard hell?

 

 

 

du är street smart

rock'n'roll heart

och präglad som en slant

du bär mycket av det där som

jag finner intressant

vem ska rädda rock'n'roll?

jag tror frågan fått sitt svar

manitoba och herr osterberg

har vi trots allt kvar!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     23/6 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-23 15:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2012-06-25

  Vampyrens hjärta
Låten New York City passar till texten!
2012-06-23

  Mats Henricson
Festlig musikinspirerad dikt med go och action i !
2012-06-23

  Larz Gustafsson VIP
En av mina största favoriter någonsin.
He RULES!
Och detta gäller även The Dictators, ett helt makalöst suveränt band från New York City.
2012-06-23

    ej medlem längre
Yeah Iggy LIves on
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP