Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- det blir lammfilé till middag! -


När...

när jag bli glad igen
ska jag klä mig i rött
spegla mig oftare
och tala vänligare till dig

när jag blir stark igen
ska jag tala om vad jag tycker
bara leta efter rätt
och bära dig på mina axlar

när jag blir hel igen
ska jag höja blicken
räcka ut känselspröten
och omsluta dig

när jag blir hungrig igen
ska jag kalasa på livet
(inte bränna vid det)
och laga lammfile till dig




Fri vers av Ann VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-02-04 15:15



Bookmark and Share


  Jojo
Din dikt faller mig i smaken precis. Man måste få ha rätt till perioder då man inte orkar och få bli lite ompysslad för att senare vara den som pysslar om. Tycker du gjort en mycket fin beskrivning av ömsesidigheten i ett förhållnade.
2006-02-07

    Louvisa
snyggt uppbygd!
välgjord och rolig
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann
Ann VIP