Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppskontakt




du är kontakten
jag är uttaget.




tillsammans skapar vi elektricitet




Fri vers av Flogging Elly
Läst 491 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-04 20:44



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
Fyndigt och bra :)
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Flogging Elly