Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Tåget

På tåget Hög musik i lurarna
Det är då man känner på riktigt
När blodtrycket sakta sjunker
tankarna samlas och sorteras
Vill sitta här för alltid
Aldrig komma tillbaka
Åka i evighet Bort från alla felaktiga val
Bort från ångest
Bort från kaoset
Bort från den ständiga kampen mot sammanbrottet.
Framme Hej verkligheten.




Fri vers av röd_asfalt
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-28 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt