Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variationer på ett tema, dock ej av Paganini.


Min älskade är som den ros







Min ros är som min älskade
min ros är min dotter
min ros är som min älskade dotter

min älskade är som en ros
min dotter är som en ros
min dotter är som min älskades ros

älskad är min ros
likt en nyutslagen dotter
min älskade är




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 828 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 13:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I sin fulla blomning kanske?
2012-06-29

  Gunwale VIP
"Nyutslagen dotter" låter lite kusligt. För övrigt är dikten rysligt rosig.
2012-06-29

  ULJO
Finstämt till någon man tycker om
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP