Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjuttiofem år är ingen ålder!


Eroticon

Magnesium mot kramperna i benen

Aspirin mot propparna i venen

Operation mot smärtorna från stenen

Samt erotik för känslorna i grenen


Ja, ålderdomen är en gudagåva.

Långt bättre än att evigt tvingas sova.

Kom hit min kära, pilsk och het jag säger

att du är välkommen här i mitt läger



Jag ber dig bara stödja min kampanj

som kräver skattefrihet för Champagne!




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-30 18:56

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Den skriver jag under
2012-07-01

  Yrre VIP
Underbar du min man tyckte speciellt att den va bra :D
2012-06-30

  Minkki VIP
Är du nybakad sjuttifemma? Grattis!!
detta var en äkta skrattis ;)

dricka te på malva, nypon och hibiscus
minskar kramperna hos sådan friskus,
aspirin är bättre ju än råttgift
fås helt utan doktors påskrift
osäker känns däremot kampanjen
för tänk om bubbelfri då blir champagnen?
2012-06-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
livsbejakning håller hela livet igenom!

köp prosecco istället, godare samt billigare
2012-06-30

  Larz Gustafsson VIP
När det gäller det kravet har du nog stöd från Jan-Öjvind Swahn...
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP