Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPIKSKOVALSEN

i centrum av centrum

en trappa över ån

sitter man bekvämt

ska man jagas härifrån

kontaktsökarsnacket

om väder och vind

har gjort att jag flyr

som en havande hind

jag är inte öppen

för meningslöst prat

jag är reserverad

i mitt reservat

 

 

 

så många pratar på

men ingen säger ett ord

då väljer jag att gå

för det är inte mitt bord

det här är min semester

och tiden är för kort

för fraser, tomma gester

och för att sladdras bort

att kaka söker maka

det är ju välbekant

man trivs ju bäst med såna

som känner likadant

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     2/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-02 15:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra, sparas !
2012-07-03

  anits VIP
Mycket bra skrivit om
hur det kan kännas
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP