Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OÄNDLIGHETSFLÄKT

att se molnen sakta segla

på sitt stora himlahav

ger mig vila för min tanke

så att jag vill stiga av

från den dagliga rutinen

ut i grönskande natur

och på rygg i gräset vara

det jag sägs ha vuxit ur

 

**********

 

när det var som allra ljusast

slog ett mörker till med kraft

och en livsgnista som kämpat

fråntogs livet som den haft

då behövs den läkedom som

jag har fått i Jesu namn

och en stilla barnavila

i en ömsint Faders famn

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-02 15:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin text
2012-07-03

  © anakreon VIP
Vackert formulerat.
Calle
2012-07-03

  anits VIP
Mycket vackert och
tänkvärt skrivit
2012-07-03

  Måna N. Berger
Den här var mycket fin. Evighet och gräsrotsperspektiv. Stilla och vackert.
2012-07-02

    ej medlem längre
Bra!!!As usual!!!!
2012-07-02

    ej medlem längre
Bra!!!As usual!!!!
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP