Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga moln förmörkar klar himmel...bagatell



En rännil tårar
mellan dina bröst glädjen
i att få tröst är
större än den slumrande
lust som trånar ditt sköte





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-05 11:27



Bookmark and Share


  Xuvetyn
Utmärkt.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP