Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland säger forskarna att en människa fiser i genomsnitt 230 gånger per dygn. Men jag tror att det kan röra sig om ett missförstånd eftersom människan rapar också och att det då skulle mera röra sig om kroppsligt ljudande per månad eller så.


Abborrar stavas med ben









Afrodite applåderar andäktigt
Beata beundrar brandvakterna
Calle candiderar cykliskt
Dermot dompterar drakonissan
Efraim erkänner eksliastiken
Fritijof framhåller frankering
Gustavssons Garveri garvar
Helgjutna halvfulla hallickar
Ivan ivrar insiktsfullt
Jonathan jobbar jubilariskt
Konditor Katharina knullar
Livets ljus lyser
Medvinden medger Madagaskar
Neanderthala nigande nummer
Onskan omtalar ondulaturen
Praktarslen praktiserar pjunk
Quintus quittrar Quinnan
Runkartorna ritas rytmiskt
Surkarten surrar symmetriskt
Tore trimmar torsk
Ulla undrar urbaniserande
Viktoria vankar vacklande
Wiktor Wanderers weltervikt
Xerxes xylofonerar xavier
Yngves ynnest yngrefierar
Zanders zebraextraherar zinken
Åkersorken Åke Åkerblommeri
Ärver ännu änkorna?
Ödemsmättade Örjan örtsörjer




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-06 00:10



Bookmark and Share


  ULJO
Intelligent text och mycket rolig
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP