Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AV SAMMA KÖTT OCH BLOD

det finns avgrundsdjup sorg som man känner

när ett band har för alltid klippts av

det finns tårar som rinner och bränner

när en stofthydda sänks i sin grav

eftertanken är olidligt smärtsam

fastän minnet är livligt och glatt

men min son son bär min far i blodet

det strör stjärnor i mörkaste natt

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-07 20:25



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Helt Lovely! Det smärtar från början man känner igen sig i lidandet och den sista raden Från mörker till ljus! Ah säger jag bara
2012-07-12

  mare VIP
Vacker dikt !
2012-07-07

  anits VIP
Så fint berörande
och mycket tänkvärt skrivit
2012-07-07

  Vampyrens hjärta
En fin text!Ni kommer mötas igen hoppas jag!
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP