Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan vara svårt för en enkel människa att infria folks önskan om att vara en gud/gudinna och att sätta en människa på piedestal tjänar knappast den människan. Behovet av gudinnor, gudar och hjältar tycks dock vara stort.


Dagens aforism 2012 07 09 - Något litet om beundran






Upphöj inte någon till gud
bara av ren avgudande beundran

det kan vara svårt nog
för en människa att vara människa




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-09 08:31



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Att vara sig själv trogen är det svåraste man kan göra Vi/jag trivs med människor som är i kontakt med sig själv, är sårbara och samtidigt "ouppnåeliga". Den allra känsligaste som är en del av oss är den som behöver och bör ha en viloplats på piedestalen och på så sätt utvecklar vi empati och altruism vad som binder oss samman, hjälper oss att bli starkare, känna som att vi är ett. Allt tjänar ett syfte men det är vi som väljer:)var och en av oss. Tack för tankestunden:)
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP