Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det som att det där som känns i skon när du går finns i skon, så du tar av dig skon o känner efter. Men när du sätter ned foten så känns det som om det sitter i strumpan. Då tar du av dig strumpan och då känns det precis som om...


Du och dig själv.






Du är en enda person och när du tänker är det till dig själv du talar, vilket brukar gå alldeles utmärkt.

Fast ibland känns det som att du är två personer.

En som är med om äventyret vardagen och en som står vid sidan av och tittar på.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-09 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP