Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Röd Monark.


Rusningstrafik

Jag skyndar inte

för att de andra stressar mig

Jag backar istället

svänger åt "fel" håll

kliver ur bilen

och tar cykeln

härifrån




Fri vers av Tea Alex
Läst 191 gånger
Publicerad 2012-07-10 11:17



Bookmark and Share


  ULJO
God tanke, cykel är alltid bra
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex