Den förkunnare som inte förkunnar HELA sanningen är en FÖRRÄDARE.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förkunnare som inte förkunnar HELA sanningen är en FÖRRÄDARE.




LJUG MER, SJÖNG VILLE, VALLE & VIKTOR

 

ljug så blir du allas vän

många hatar sanningen

insisterar du på den

sviktar genast vänskapen

klia folk i öronen

och frisera sanningen

draghjälp kan du säkert få

utav lennart koskinen

 

 

LARZ GUSTAFSSON




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-11 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP