Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna

Det finns en stjärna för alla
Det finns ett namn som vi kallas
Det finns ett liv för oss alla
Men det finns inget slut
Evigt för mig men kanske inte för dig
Tron på allt gör oss glada
Resan dit är mödan värt
Vi ses ännu en gång
Det som är oss kärt




Fri vers (Fri form) av Josef elers
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-12 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef elers