Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonen efter livet

 

 

 

 

morgonen efter livet
serveras frukost på silverbricka

drängen släpper lien och sätter
sig vid bordet med blod i gipan

staden förnims som torn

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-13 09:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
enormt bra,skapar bilder,bra!
2012-07-15

  Nanna X
låter inte så dumt ändå
2012-07-13

  LenaJohansson VIP
gillar denna...mörk o direkt
2012-07-13

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om den här scenen, även om den dyker upp först i akt tre. Redan under akt ett kändes det som att benen skulle somna medan akt två lovade gott med sina färgrika bildspråk och vackert sjungande vind i fruktträden.
2012-07-13

  träsnidaren
oerhört starkt, fint...spökligt på något sätt.

och vilken vacker bild!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP