Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till en ung skrivarvän från Stockholm.


Hm… hopas det är inte en variant av Stockholm syndrom, samma tankar här hos mig. Men jag är inte räd för rymd mäniskor, som lite flicka sate jag mig som en pingvin i regnet och slutade andas så jag kan tummas på syre då jag kan bli teleporterat i himmel hos utomjordiska människor.
Idag som vuxen skrattar jag och är rädd för åldringar som byter skön och identitet och jobbar som spioner som kommendörskors åt länder från för och säljer bonus i rabatter på granenes flickor och pojkar, Sveriges ritningar för en påse badsalt eller polsk anfetamina.
Nu studerar jag via medior, känna igen signalementen på 2 länder parallellt Rumänien och Sverige. Länder som behövs bara tummades på befolkning för dem som vill få, eller köpa ett rikt land.
Vi gallras som nation, medborgare sätts mot varandra, vi mördas, vi intimideras, vi hånas, vi terroriseras, utan någon bryr sig om! det är relaterat till värklighet!
Från en nation som borde vi vara välmående till en KBT indoktrinerat!
Redan lutning milliarderna har börjat rullas i simpla mäniskor bank konto som skall kidnappas under transaktioner, så jag förstår din rädsla du har alla normala medborgare orsak att vara räd.
Byggherrar från för Bentley infrastruktur är det farlig började jag fråga mig själv skeptisk, när besökte en workshop kurs på black box Projects,
Jag är svensk från Transsylvanien mer en 30 år tillbacka i tiden som nu bara prins Chelas kan återvända sig och bo trygg i semester huset som be ädlare.
Medveten av långvariga offrade generationer, jag har drömt mig bort till Pennsylvania så stark att alltid blandar ihop med Transsylvanien dessa länder när jag pratar om dem.
Folk har talat för mig i vuxen ålder jag har varit busig barn som reste gömd i förkläde och klivit och flugit på gås, Från des jag har börjat tro på grannhäxor och drar en stark distans till dem som vill invadera mitt jag.
Sintes analyserad, Så man säjer djävulen sitter i detaljer och varför för varför så många detaljer vill samla på sig en paranoid granne på avstånd från andra ålderskategorier?
För många barn gör sin sexuella debut i mormors lånade sängkamara. När kommer myndigheterna barnen är bort spolad hos en annan. Åldringar borde inte få tillgång till barn i familjer eller plast mormor inte än till julafton.
Det gör andra civiliserade länder så som vill ha normala barn uppväxta i modern anda.
Till din oro direkt jag säjer du håller ett skarp öga på dansanta och alerta åldringar som inte vill lämna efter sig bara synda flödets inlär or; du är medfödd till poet och kan in leva i en annans kropp för ett ögonblick avläsa tankarna hos dem som vill dig illa.
Trevlig sommar.
Diana.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-13 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP