Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L´uomo, non voglio mangiare da sola

Antipasto

en första förförisk blick
lust som väntar på tillfredställelse
munnens magi
läppar som öppnas

Minestre

värme fylld av
sensuella smaker
som sakta söker sig in

Piatto del giorno

nu stannar vi upp
tillsammans är vi redo
styrka och kraft arbetar sida vid sida

Contorni

mjukheten bara är
kraften behöver erotisk inramning
styrkan vill finna vila

Formaggi

egentligen behövs jag inte längre
lusten lever sitt eget liv
bara fortsätter monotont mot målet

Frutta

äntligen förnimmer jag slutet
tillfredställelsen är inte längre i behov av
lusten vilar med lyckan

Grazie





Fri vers av Christina Lerström
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-13 20:44



Bookmark and Share


  Hondjuret
Snyggt uppbyggt!
2013-03-22

  Björn Donobauer
Förträfflig maskerad..

träffande beskrivning:
egentligen behövs jag inte längre
lusten lever sitt eget liv
bara fortsätter monotont mot målet

molto bene..
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Christina Lerström