Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hunnebo lite grann från ovan


14/7: Namnsdagslimerick till Folke


När Folke i Hunnebostrand
blev kär i en ung konfirmand
han i blomsterrabatten
gav'na näring och vatten:
"Ho växer nock te etterhand!"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-14 09:47

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Min Bäste Poet och Herre
jag längtar bara värre
utav Din text och bild
då nu från orten jag är skild,
Men hindras dock att vara dyster
genom ett dagligt prat med syster
Att fortfarande jag kallar Hunnebo mitt hem
kan kanske verka förvånande för dem
som vet jag på 30 år ej varit där
men som i hjrtat jag än har Kär.
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP