Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som i "Gina vilda katt".


Grekland Centralisering.

Grekland. Religionen är grekisk-ortodoxa det är grekisk traditionell livstilen också som står i oraklet från delphi greken lever upp till ryckte som gudarna i på Olympos som vill ha en annan framtid ett annat liv.
Sedan tre-hit genererar en all grek tragiska-komedi utespeglas som på cirkus clown töm och göm glöm 600 miljarder euro rullar i Anonymous från konto till konto dolda i schweizisk bank, från land till land men ingen vill luta och klicka till sig överföringen djävulens öga peng.
Illumination från monsunerna som ser ljuset predikar direkt, den har på djävulens mamma till sin tilldragnings kraft. En ny världsordning, ja nödvändig
Grekiska gudar kom hit på jord och våldtar och snurrade ekonomier knutte dem i en fisknät och drar upp till sig tillbaka i Olympen. Kom hit bara hoppa över jordiska livets principer.
600 miljarder till svart och tänker sig vad kan utpressa till sig ifrån europeisk union är bytet!
Då kan få ytterligare verkliga pott, bara om lämnar landet i sårbarhet läge. En bankrutt land utlämnat till *Centralisering* som ”Gina vilda katt” när föder tvillingarna, en blind och den andra gula arbeta med inhemska grekiska knep. Citat: till och med en blind höna finner en kon. Gods ge träda alla att föra in hyresgäster/investerare från utlandet dån visslor och hög vem kan förstå är Europeiska förordningen för någonting? Vems pengar kommer att ges och rullas svart kostnadsfritt finansiering-rulle svarta som i grekiska tragedin.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-15 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP