Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


<em>alla dessa minnen....</em>kb<br>


Det regnade igår, azizam

 

Det regnade igår, azizam.

Blev ditt hår blött då som

det blev när vi vandrade i

regnet hand i hand.

 

Du doftade alltid dagg

och så där gott som det

gör när regnet är över

din doft tog bort min slagg.

 

Det regnade igår, azizam.

Och jag saknar Dig i min

hjärtspegel som åter vill

bli spegelblank och  tvåsam.

 

Vore Du här skulle jag torka Dig

ditt hår, sen borsta stilla

kärleksfullt utan krav Du vet

Du som för alltid är en del av mig.

 

det regnade igår......

 

 

kb

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-07-17 05:19



Bookmark and Share


  Chinor VIP
Vackert så det gör "ont" griper tag i min själ
2017-06-26

    Faelnirv
Oerhört vacker text med underbara stråk!

Älskar ordet "hjärtspegel", aldrig stött på det tidigare men det satte verkligen ord på känslor som jag saknat ord för- Tack för denna underbara poesi!
2015-04-17

  genni
Min själ behövde dessa rader just nu, tack...

Genni
2012-07-19

  Sonja Sidorow Lapington
så vackert enkel och djupt berörande
2012-07-17

    ej medlem längre
Åh, vilken märggripande text!!! Förstår precis.
Du får till den där känslan så bra med och på slutet
vill jag bara gråta...
2012-07-17

  Bibbi VIP
Störtskön.
2012-07-17

  ULJO
Kanonbra text
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP