Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Christer Johansson


MÄNNEN FRÅN HAVET

Det var tre män ute på havet för att ta upp nät

Det var storm
Det var höga vågor
De var förlista

Sedan kom äntligen räddningen

Han hade inte börjat skolan
och förstod inte hur nära det var
att hans pappa och hans morbror
rycktes ifrån honom under hans
tidiga vandring i livet

Livet har många gåvor att ge

© Christer Johansson 2012-07-17







Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-17 08:53



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
aj, du skriver underfundigt; att de kunde ha dödats hakar du inte upp dig på men att de överlevde var livets gåva; gillar attityden!
2015-03-01

    ej medlem längre
Det är så att skriva som en poet är att ge och ta
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP