Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feng-shui. Om jag hade haft depression kunde bli bra bara titta på min katt som spolar bort all negativ energi runt omkring.


Min katt behandlar mig för depression.



-Min katt har päls alldeles blöt kvällen innan var vi på jakt, men där var bara små kaniner som är inte hennes specialitet och inte ens sätta honom i åtanke. Men fröken Fiffig gillade möss att spela med dem. Fiffig är lite trött nu, sömn gör inte ont, en litet trasamös gör susen, Substitut till det levande målet. Drömmer med nosen i vind, någonting är på gång där fångar hon snart i drömmarnas land...




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-18 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP