Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Böner för IT tekniker som skall jobba över weekend med vår sajt på poeter.se; Vi som finns här arbetsamma poet själar skall passa på att gå ut i frisk luft och vädra våra tankar/Diana.


låt det förunderliga ske

Ängel, lilla sändebud,
som mig givet är av Gud.
Vill du alltid hos mig vara
lära mig det goda bara
Jag är liten, gör mig stor,
Svaghet snart till styrka gror.
Var där alltid vid min sida,
så att ondskan ej kan svida




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP