Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en vän som gick bort alldeles för tidigt och sorgen och styrkan jag såg i hennes bästa väns ögon ett par dagar senare.


Hennes ögon

Hennes ögon sa allt
Ögonen som bär på sorg
En sorg så stor
En sorg som kom alldeles för tidigt

Hennes ögon sa allt
Ögonen som bär på styrka
En styrka så stor
En styrka jag alltid har sett hos henne

Hennes ögon sa allt
Ögonen som bär på omtanke
glädje
kärlek

Hennes sorgsna ögon sa allt
Hur hon egentligen inte orkar
Men fortsätter ändå
För det är så hon fungerar
Hon orkar ändå
Hon fortsätter ändå
(För oss två)

Hennes ögon sa allt
Ögonen som bär på sorg
En sorg så stor
En sorg som kom alldeles för tidigt

Hennes ögon sa allt
Allt om hur
vi
ni
dom
alla
kommer orka
kommer fortsätta
måste orka
måste fortsätta
måste bära sorgen i armarna

Hennes ögon sa allt
Hon är stark




Fri vers av Jotic
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jotic