Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under syrenens tak

Under syrenens tak
vill jag bo
Läppja doften
av sommar
Medan blommorna
ännu blommar
Gräset är grönt
kittlar mitt sinne.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 775 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-07-18 22:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert.. där...
2012-08-12

  S.A.I. Steve Lando
godsköning alstring som ger blommor i syn
2012-07-19

  Niclas Petersson VIP
Sommarkänsla i koncentrat. Du borde buteljera det och sälja i gråtrista november.
Gillar. Mycket.
2012-07-18

    ej medlem längre
Sommar i varje bokstav...underbart!
2012-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint... Tyvärr har syrenen blommat över för länge sen där jag bor. Men minnet finns kvar.
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP