Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är frisk

Jag är på väg åt rätt håll,
jag planerar mina dagar och får nya idéer,
jag har lärt mig hantera mina ledsna stunder
och jag behöver inte längre skada mig själv,
jag behöver inte ens längre någon hjälp

jag ser på roliga filmer,
jag skippar allt drama,
jag läser roliga böcker
och jag håller mig borta från allt som kan skada
och göra mig ledsen

jag råkade se på en sorglig film igår,
jag känner att jag fortfarande inte riktigt är redo,
jag kände mig lite svag

Men, jag jag gör allt för att hålla mig kvar
på spåret som jag står på idag,
jag måste däremot fortfarande jobba med mig själv
men nu vet jag att jag kan vara glad

och jag är inte längre rädd för ensamheten,
jag har till och med framtidsdrömmar igen,
drömmar jag vet att jag kan nå
men jag fokuserar på mina kortsiktiga mål
för att inte tappa balansen och falla ner igen

jag har äntligen rest mig upp,
nu kan jag faktiskt stå på egna ben,
jag kan styra mig själv åt den riktning jag vill,
äntligen är jag frisk,
jag är uppe ur min depression
och jag är på väg åt rätt håll,
jag är på väg mot ljuset,
nu är det äntligen jag som har all kontroll!




Fri vers av Paulis
Läst 186 gånger
Publicerad 2012-07-23 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulis