Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Här vid strandens kant står en man
trånar med ett längtans stora begär

Och vågorna dom sjuder med sin kraft
lyssnar mäktigt till hans klagosång

Få är de gånger man har någon som förstår
Men havet..
Det förstår




Övriga genrer av Nocturnal
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-02-06 15:38



Bookmark and Share


  Thurizas
ja det förstår..
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Nocturnal

Senast publicerade
Havet
* Se alla