Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR INTE?

varför inte bara

betrakta och begrunda?

varför inte bara stanna till?

varför inte våga

se Riket Annorlunda

som dess Konung & min Fader vill?

varför inte bara

beskåda och besinna?

varför inte bara varva ner?

det finns alltid mycket

man tycker man bör hinna

men är inte själva livet mer?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-24 19:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, vi behöver stanna upp,det kanske
inte är så lätt alla gånger,om man inte vågar
då vet man inte hur skönt det kan vara att bara
vara i nuet
2012-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med! Vi behöver stanna upp ibland...
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP