Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARDY STRÜWER

är vi psykologiskt
nedbrytbara?
svara bara om du
kan förklara
är vi fysiologiskt
utbytbara?
är vi trygga som vi
tror oss vara?
byggde bert vårt
paradis i skara?
varför är det tyst om
västsahara?


LARZ GUSTAFSSON 24/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-24 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP