Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bara blomvattning..


Semestertid


knät upptas ständigt
luden spinningmästare
livet vibrera




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 707 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-26 07:51



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Härligt med sån gosig varm närhet!Fint!
2013-04-03

  Michaela Dutius
Ett mjukt och varmt liv - nära intill - skönt beskrivet
2012-08-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
en gosig katt är allt finnemang
2012-07-30

  aol
gillas Maria en fin spegling hur det är,
2012-07-26

    ej medlem längre
bra!*
2012-07-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så är det för mej med...jättemysigt.
2012-07-26

  anits VIP
Fin haiku
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm