Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker på annat

 

 

jag vill inte lyssna

jag har bestämt mig för
att låsa dagboken och därmed
få tiden att stanna

jag tänker på annat

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-25 10:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin denna.
Tycker mycket om tanken.
2012-07-26

  anits VIP
En mycket intressant text
som får mig som läsare
at tänka efter
2012-07-26

  Ingela Svenson VIP
ja, så kan man kanske göra, ett intressant grepp, men även en intressant text som skärper till om meningslösheterna!
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP