Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så hur skall jag bli frisk

 

 

 

jag har sett allt jag talar om
jag hittar inte på

så hur skall jag bli frisk
när jag vill vara sjuk -

döden är bara en
av många förändringar

att vara människa
har aldrig fallit sig naturligt för mig

själens storhet
ligger i sanningshalten

så mycket har jag förstått

men jag vet inte vad 
jag skall göra åt det -

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-25 14:48



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Härligt bra text....
2012-08-09

  lodjuret/seglare VIP
Jag var liten och såg in i en spegel, den hade sprickor i sig som påminde om spindelben. Jag såg in i den och rös när jag förstod att jag och världen hade något gemensamt, vi var uppdelade i pusselbitar och att det skulle ta hela livet att lägga det där pusslet, försöka åtminstone.
2012-08-08

  Ingela Svenson VIP
Känns som en autentisk tanke från ditt tankeherbarium, ja, så är det till slut!
2012-07-25

  Nanna X
det märks i dina texter, att du har sett vad du talar om. dessutom kan du uttrycka det, det är inte allom förunnat.
2012-07-25

    ej medlem längre
Härlig du! Vilken skön ,insiktsfull skrivelse!
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP