Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


landar vindarna

 

och tiden 

i rummet

 

genom fönster och in

runt

minnet

 

tungt 

 

möblemang

väntande

 

tom rymd och varmt hjärta

 

slår

nattens stjärnor

 

tysta

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-27 21:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
annorlunda, ja, tungt
- samma bild har funnits i flera dikter, men föremålet på stolen har jag inte sett förut?
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP