Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DROTTNING I SVART

drottning i svart

ägde city i natt

rörde sig mjukt

som en jagande katt

drottning i svart

rullar hatt, fredagsnatt

centrum är fyllt

av metalliska skratt

drottning i svart

unga män faller platt

känslorna spelar mig

så grymma matt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-07-28 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP