Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min själ är konväx? Hyfsat komplex.


Konkav

Det krävs en viss teknisk kunnighet

för att kunna skilja på

situationer

där det behövs en måttstock

snarare

än en hammare






Allt kan inte slås

till rätt form






Fri vers av Tea Alex
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-28 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex