Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lya.

lya med öppen hål genom tak
hade alla rättigheter för bygglov beviljade
fåglarna protesterade




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-29 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP