Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött dis...bagatell



En utspädd droppe
faller med viss tveksamhet
likt en tanke som
kommer av sig sorg eller
glädje torkar på väg ner




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-29 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP