Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla fyllesnack!




Jag är så gruvligt trött och förbannad och besviken på

alla människor som på fyllan snackar om: "Vi ska ses",

"vi ska ut och promenera", "jag gillar dej"... och bla bla bla

Sen hör man inte ett knyst på månader...

Själv så MINNS jag och STÅR för vad jag sagt och gjort

under alkoholrus!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-29 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP